Vi søger lige nu nye kollegaer – er det dig?

GENOPSLAG

PDF: Pædagog søges til Gludsted Børnehus 23.06.21.

Gludsted Friskole og Børnehus søger pr. 1. august, eller snarest derefter, en uddannet pædagog til en fuldtidsstilling i vores børnehave

Vi er en privat integreret institution under Gludsted Friskole og Børnehus med fokus på anerkendelse og bevægelse. Børnehuset rummer både Børnehave og SFO, dog i opdelte bygninger. Vi arbejder sammen med skolen og anvender skolens faciliteter i dagligdagen.

Du vil blive en del af en medarbejderstab på 5 fordelt på børnehave og SFO.

Vi søger en pædagog der:

• brænder for at arbejde med børnehavebørn i alderen 2,9-6 år
  • er anerkendende i tilgangen til børn, forældre og kollegaer
  • har erfaring som sprogkoordinator, sprogscreening, sprogudvikling eller interesse for at få det
  • er en teamplayer, som vægter det gode samarbejde
  • er ærlig og kan indgå i en lille personalegruppe, hvor vi er afhængige af hinanden
  • er god til at kommunikere
  • er mødestabil og fleksibel
  • kan trives i en travl hverdag
  • kan bevare overblikket i stressede situationer
  • ser muligheder frem for begrænsninger

Ansøgning med relevante bilag sendes til bente@gludstedfriskole.dk senest d. 05/07-21 kl. 12.00

På grund af Covid 19 modtager vi ikke besøg eller laver rundvisninger. Har du spørgsmål kan du kontakte Leder Bente H. Green på tlf. 75775284 tryk 3 for Børnehuset.

Samtaler afholdes i slutningen af uge 27. Har du ikke hørt noget senest d. 15/7-21  er stillingen besat til anden side.

Hvis du vil vide mere om os kan du gå ind på www.gludstedfriskole.dk under Børnehuset og læse lidt om os.